JAZZ FOR KIDS

Cea de-a treia editie a proiectului dedicat celor mici

Cât de importantă este muzica pentru dezvoltarea noastră? Dar pentru cei mici?

Nu de puține ori s-a confirmat faptul că muzica dezvoltă abilitățile necesare pentru pregătirea școlară a unui copil, mai ales din punct de vedere intelectual, social și emoțional.

Având în vedere acest element, Fundația Sibiu Jazz Festival a adus acest concept într-o formulă adaptată atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Cu scopul de a aduce un program cultural, dar și pentru a arăta ce înseamnă de fapt acest stil, Jazz for Kids a devenit un simbol al activităților pentru cei mici.

De-a lungul timpului, artiști din domeniu au ales să se alăture proiectului, iar cei mici devin astfel vedetele momentului. Instrumentele de percuție, joaca și buna dispoziție sunt cuvintele-cheie, iar imaginația și curiozitatea sunt un plus.

Ajuns la cea de-a treia ediție, Jazz For Kids este un proiect de educație muzicală. Fundația Sibiu Jazz Festival continuă și în acest an programul iubit de mulți, cu o serie de ateliere de creație organizate în fiecare zi a festivalului (17-20 mai).

Vei avea ocazia să descoperi ce presupune să cânți la tobe, bongos, djembe sau la o tamburină. Dacă știi ce trebuie să faci sau vrei să înveți mai multe despre folosirea acestor instrumente, atunci Jazz for Kids este locul unde trebuie să fii! Percuționistul Andrei Marcovici va explica importanța fiecărui instrument muzical și ne promite că nu va fi singur!

Alex Mercado - un compozitor și pianist de jazz Mexican, Luca Ciarla - unul dintre cei mai originali artiști de jazz din ultimii ani și Vali Boghean – cunoscut artist în Chișinău; sunt doar o parte dintre artiștii care vor fi alături de de cei mici.

Așadar, dacă ai între 3 și 12 ani, ești curios, plin de energie și vrei să înveți mai multe despre jazz, ne vedem la Sibiu!

Program

Piata Mare

Joi

Ora: 17:00 – 18:30 | Grupă de vârsta: 3-7 ani

Vineri

Ora: 17:00 – 18:30 | Grupă de vârsta: 7-12 ani

Sambata

Ora: 10:00-12:00 | Grupă de vârsta: 3-7 ani
Ora: 17:00 – 18:30 | Grupă de vârsta: 7-12 ani

Duminica

Ora: 10:00-12:00 | Grupă de vârsta: 3-7 ani
Ora: 17:00 – 18:30 | Grupă de vârsta: 7-12 ani

PARTENERI PRINCIPALI


NEWSLETTER