CAFENELE

Sibiu Jazz Festival Recomanda
Din zori de zi, dimineata de dimineata, dam drumul la aparate pentru a le aduce oaspeților noștri o cafea aproape de perfecțiune, de tip premium 100% Arabica, cu precădere prin conceptul To Go. Ne dorim ca cei care ne trec pragul să adulmece un espresso de calitate și nu numai, tocmai de aceea luptăm pentru:
• Crearea constantă a unor produse de calitate superioară, la care adăugăm numai ingrediente proaspete;
• Crearea unui coffee shop sustenabil pentru a deservi consumatorii de cafea;
• Furnizarea unor servicii de încredere

Angajamentul de a produce preparate de calitate l-am transformat într-o pasiune. La aceasta ne dorim să fie martori și oaspeții Hug The Mug, motiv pentru care am recurs la transparență în ceea ce ține de procesul de preparare. Hug The Mug nu este doar locul în care musafirii au parte de o servire binevoitoare și corectă, ci și locul în care aceștia sunt puși pe primul loc. Pentru a-ți face din cafeaua de la noi un prieten sau doar pentru a descoperi experiența Hug The Mug, te invităm în cele două locații.

Contact
Adresa: Nicolae Balcescu, 20, Sibiu
Calea Dumbravii, 16, Sibiu
Tel:0740128036 (Nancy Panța, Administrator)
0743090639 (Paul Bahnean, Administrator)
E-mail:contact@hugthemug.ro

Doriţi să vă relaxaţi în voie la o cafea? Să citiţi în linişte un ziar? Sau să folosiţi internetul? Să ascultaţi muzică bună? Sau să staţi la o poveste cu prietenii? Sau pur şi simplu să pierdeţi timpul? (hmm, asta n-ar fi trebuit să spunem!) Pentru toate astea există ATRIUM CAFE.

Seara? Eeeh, seara e altceva… adică mai specială. Serile de pian, teatru de cafenea, cu concertele cu renumite trupe din România, proiecţiile zilnice de fotografie fac ca Atrium Classic Cafe sa fie într-adevăr „o altfel de cafenea“.

Cea mai bună cafea? Este o chestiune de gust… Acelaşi lucru este valabil şi pentru muzică. Indiferent ce gusturi aveţi în materie de cafea sau sunet, vă invităm la noi: Casa Luxemburg din Piaţa Mică, lângă Podul Minciunilor.

Contact
Adresa: Piaţa Mică nr. 16, Sibiu
Tel:0723 287 486
E-mail:office@atriumcafe.ro

PARTENERI PRINCIPALI


NEWSLETTER