Machado/Ithursarry Duo

Între Machado și Ithursarry există o compatibilitate uluitoare. Duetul lor este fără îndoială unul liric, chiar dacă ambii muzicieni par a fi decis să nu se lase constrânși de restricțiile genului liric. Prin urmare, ei fac tot posibilul să se elibereze de acesta. Machado este un maestru în arta de a trece subtil de la lirism la o atmosferă abstractă, de vis.

Ce au în comun cei doi artiști este dragostea pentru dans și muzică, dar și dorința de a găsi abordări mai puțin convenționale. Machado are talentul de a trece în mod imperceptibil de la lirism la o atmosferă de basm, mult mai abstractă. Pe de altă parte, Ithursarry alege uneori o notă pe care o modifică până la disonanță.

Atât Jean-Marie Machado cât și Didier Ithursarry sunt maeștrii în exprimarea melancoliei, sentiment încărcat de amintiri, trăiri din trecut și pasiuni muzicale date uitării. Cei doi artiști oferă publicului compoziții muzicale deosebite, un lirism profund și sentimente exprimate fără opreliști. Jean-Marie Machado reușește incă o dată, acum alături de un partener extraordinar, să ofere publicului un act artistic deosebit.

Jean-Marie Machado - pian

Didier Ithursarry - acordeon

DETALII EVENIMENT

Machado/Ithursarry Duo (Franta)
May 20, 2018
8:00 pm
Piata Mare, Sibiu
Machado/Ithursarry Duo (Franta)
Regular (Free)
Quantity
Single Cost
Total Cost
$0.00
$0.00
Booking Event ...
Success!
Thank you for reserving a spot. Looking forward to seeing you!