Luca Ciarla Quartet

Una dintre cele mai originale formații italiene de jazz din ultimii ani, cvartetul Luca Ciarla a participat de-a lungul timpului la festivaluri de jazz din întreaga lume, de la Montreal până la Melbourne. Alături de Antonino De Luca la acordeon, Maurizio Perrone la dublu bas și Francesco Savoretti percuție, violonistul Luca Ciarla a reușit să creeze compoziții și aranjamente fermecătoare, irezistibile, cu un sound unic, o îmbinare naturală între jazzului contemporan și acordurile familiare ale muzicii tradiționale din Italia și zona mediteraneană.

Luca Ciarla, un violonist extrem de inventiv și plin de creativitate, transcende cu ușurință granițele dintre genuri pentru a identifica o direcție muzicală inovatoare, o sonoritate magică și seducătoare, un echilibru perfect între compozițiile scrise și improvizație, între sound-ul tradițional și cel contemporan.

"... unul dintre cei mai interesanți violoniști de pe scena internațională contemporană, capabil să treacă prin diverse sound-uri și genuri muzicale, fără însă a-și pierde măcar pentru o clipă stilul inconfundabil".

Luca Ciarla - vioara, electronice, voce

Antonino De Luca - acordeon

Maurizio Perrone - bass

Francesco Savoretti - tobe, percutie

DETALII EVENIMENT

Luca Ciarla Quartet (Italia)
May 17, 2018
10:00 pm
Piata Mare, Sibiu
Luca Ciarla Quartet (Italia)
Regular (Free)
Quantity
Single Cost
Total Cost
$0.00
$0.00
Booking Event ...
Success!
Thank you for reserving a spot. Looking forward to seeing you!