JAZZ FEEL IT

Sibiu Jazz Festival este considerat unic in Romania, avand in vedere longevitatea, consecventa si numarul impresionant de celebritati ale genului, care l-au onorat cu prezenta.

Este cel mai vechi festival de acest gen din tara si unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din lume, motiv pentru care Sibiul a fost declarat, inca din anii ’80, „Capitala Jazzului” din Romania. Pe plan mondial, sunt rare festivalurile de gen, care se pot mandri cu o istorie de peste patru decenii, cand insasi existenta acestei muzici abia depaseste un secol.

Eveniment major al programului ”Sibiu 2007 – Capitala Culturala Europeana”, Sibiu Jazz Festival este membru al EUROPE JAZZ NETWORK (www.europejazz.net), cea mai prestigioasa retea europeana de jazz.

SIBIU JAZZ

COMPETITION

INSCRIE-TE

Inscrierile pentru editia din 2018 vor incepe in curand, stay tuned!.

Editia 2017

Editia 2017 a Concursului Sibiu Jazz Festival a adus in fata publicului un numar impresionant de iubitori de jazz.


PARTENERI PRINCIPALI


NEWSLETTER


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/sibiujaz/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/sibiujaz/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/sibiujaz/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/sibiujaz/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47