JAZZ FOR KIDS

vineri, 19 mai si sambata, 20 mai, la Teatrul Gong

Ajuns la cea de-a doua editie, "Jazz for Kids: este un proiect de educatie muzicala pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani.

Ghidata de dragostea pentru copii si muzica, pianista Daniela Nicolae ii va introduce pe cei mici in minunata lume a jazzului. Ajutata de coloanele sonore ale desenelor animate Disney Classics, pianista le va stimula creativitatea prichindeilor intr-un mod interactiv.

Cei mici vor cunoaste istoria jazzului si influenta acestuia asupra altor genuri muzicale, vor participa activ la recunoasterea unor pasaje muzicale din desene animate dragi lor, iar cei mai curajosi dintre ei vor face cunostinta cu instrumente traditionale africane. Fiecare seara dedicata proiectului "Jazz for Kids" va fi incheiata printr-un moment muzical acustic, plin de surprize, pregatit de doi pianisti de 10 si 12 ani, castigatori ai Olimpiadei Nationale de Muzica.

Pentru ca intregul proiect este conceput ca o interactiune intre artistii aflati pe scena si public, parintii si bunicii care ii insotesc pe cei mici vor fi, de asemenea, implicati in spectacol. Adultii vor putea sa recunoasca pasaje din melodii de jazz consacrate si astfel, sa-si etaleze cunostintele in materie de muzica.

Proiectul "Jazz for Kids" va avea loc vineri, 19 mai si sambata, 20 mai, la Teatrul Gong, iar pretul unui bilet este de 5 lei.


PARTENERI PRINCIPALI


NEWSLETTER