JAM SESSION IN BUCATARIE

Lectii de gatit cu Oana Igretiu de la SavoriUrbane.com

Eveniment culinar organizat in parteneriat cu SavoriUrbane.com, un blog culinar nascut din pasiune pentru gatit, calatorii, arta si muzica. Va invitam la o reprezentatie de "home cooking" cu accente vintage. Retete vechi, unele celebre, altele din caietele bunicilor, ingrediente oneste, pe cat posibil locale. Toate acestea pe ritmuri de jazz.

Va gati Oana Igretiu, asa cum a invatat acasa, in stil ardelenesc cu influente austriece, maghiare, sarbesti, germane etc. Retetele vor fi explicate pas cu pas pentru ca cei prezenti sa aibă ocazia sa "fure" trucuri si tehnici de gatit.

Va asteptam in Piata Mica, de joi, 18 mai pana duminica, 21 mai, inclusiv. Mmmmm, miroase bine!

Despre SavoriUrbane.com

Desi are doar trei ani de existenta, blogul "Savori Urbane" este vizitat lunar de peste un milion de cititori. Retetele sunt ilustrate cu multe fotografii intermediare si sunt usor de reprodus de catre oricine.

"Am inceput sa gatesc de pe la 10 ani, pe langa mama. In ziua de azi nu prea am timp. Gatesc de 1-2 ori in decursul unei saptamani cu recuperare in weekend. De sarbatori ma mai dezlantui prin bucatarie insa nu mai exagerez. Ascult mult jazz si asta ma inspira. Imi place sa circul prin lume, sa ne luam si sa ne tot ducem cu masina in vacante prin zone mai putin consacrate turismului de masa. Caut autenticitatea in tot." - Oana Igretiu


PARTENERI PRINCIPALI


NEWSLETTER