Karnas Formula

Grzegorz Karnas s-a nascut in Silezia Superioara, in Polonia, intr-o familie fara traditie muzicala. A colaborat cu legende ale jazzului din Polonia, precum si cu artisti de top ai scenei jazzistice europene. In 2006 si 2007 a castigat Marele Premiu la concursurile de jazz vocal de la Bruxelles si Crest, Franta. Faptul ca a fost remarcat de juriile concursurilor, de jurnalistii si de public a deschis drumul turneelor pe care le-a realizat cu trupa sa in toate colturile lumii. Incepand cu anul 2008, Karnas a fost spiritus movens al Intalnirii Interculturale pentru creativitate, Expresivitate si Muzica, „Voicingers“ - un eveniment care contribuie la promovarea interpretilor de jazz aflati la inceputul carierei internationale si ofera educatie muzicala neprofesionistilor.

Albumul sau intitlulat „KARNAS“ a fost lansat in 2011 de casa de discuri slovaca Hevhetia, iar recitalurile sale live de la Budapesta au fost incluse in albumele de mare succes AUDIO BEADS (2012) si VANGA (2014) lansate de casa de discuri maghiara BMC Records. Aceste albume l-au transformat pe Karnas Intr-un reper al scenei jazzistice europene.

Trupele in care a activat Karnas, cu componențe diferite, nu au nimic in comun cu paradigma clasica. Ele ne propun teme melodice simple, care se inspira din hipnotismul ostinatourilor si abstractiunea interpretarii modale. Daca ar fi sa descriem in cateva cuvinte prestatia in concert a trupei GRZEGORZ KARNAS FORMULA, acestea ar fi: o interpretare acustica, hipnotica si plina de energie, insotita de o mare doza de improvizatie.

Grzegorz Karnas - voce

Michał Tokaj - pian, keyboards

Michał Jaros - contrabas

Sebastian Frankiewicz - tobe

DETALII EVENIMENT

Karnas Formula (Polonia)
May 18, 2017
9:30 pm
Piata Mica, Centrul Istoric, Sibiu
Karnas Formula (Polonia)
Regular (Free)
Quantity
Single Cost
Total Cost
$0.00
$0.00
Booking Event ...
Success!
Thank you for reserving a spot. Looking forward to seeing you!